Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är en satir över finländska läkares hygienstandarder och deras relationer med Ryssland.


Affisch på läkartoaletten i Finland

Från Finland (verklighet)Affisch på läkartoaletten i Finland,

som landet... ska vi ha i så Sverige,

det finns på call cennter i andra länder i Nato länder.

sedan de blev vän med ryssarna igen.

Så de tvivlar på läkarnas förmåga att använda borsten...

Sverige Stockholm  (verklighet)"Expressen" drabbades av avloppsläcka. En tidning som lever på läckor fick en oönskad läcka av bajsvatten ovanför sin redaktion.
Redaktionen sanerar och ersätter. Expressen har tagit hand om den berörda delen av redaktionen och kommer att betala för de kläder som förstördes av avloppsvattnet.

Från Polsk journalist "verklighet) "VET DU ATT VI SKA HA EN DOFT- TV , hoppas att redaktörer ha en bra kropps hygien:) ha en trevlig kväll Diana.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-01-24 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP