Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anledningen till att Ungern är så envis med att inte existera konkurrenter...


Ungern implementerade ett moderniseringsprogram "Zrínyi 2026

 

*Europa kokar mer och mer och  i Ungern, vapenfabriker öppnats på löpande band,  investeringarna är på miljarder euro.

Urban  han vill behålla pengarna i landet, pengar för att stödja armén.....men också för att tjäna pengar efter att ha sålt vapnen.

Det finns rapporter om att Ungern genomför ett moderniseringsprogram kallat "Zrínyi 2026"

där 10 miljarder euro kommer att spenderas under en period på 10 år.

Orban vill inte förlora sin position även efter 2026 eftersom han kommer att vara vid liv och fram till dess kommer han att spela generös och demokratisk, inte diktator.

Ungern kommer bara att tillåta Sverige att knacka på Natos dörr minst 2 år framåt om och om ingen,   där de låtsas att de kommer att öppna för oss om vi är artiga och undergivna mot honom, och underkuva Sveriges export, det är en lek jag lekte mycket med ungerska barn.

_"Kan jag komma in"?

– Ja, men tills dess måste du svara på en fråga, och så lekte vi fram till middagstiden, när mammorna kallade barnen att komma på middag, och så blev tiden försenad så att man aldrig skulle få komma in för att de hade lager för lager input eller output frågor... 

 

Orban, Han kommer att bestämma om han ska svara och inbjudningarna till självgodhet kommer att göras.

Jag känner till skrämseltaktiken och att slösa bort tid eller distrahera det typiska ämnet "häxkonst".

Jag är så arg på ungrarens principer när han vinkar dig med fingret att komma till honom och prata med dig, det hände mig många gånger i min barndom, och när jag närmade mig fick jag en smäll.....

Detta kan vara en del av en större global trend med ökade försvarsutgifter.

Till exempel nådde de globala försvarsutgifterna en all-time high 2022. Flera länder, inklusive USA, Tyskland, Polen, Frankrike, Japan, Kina och Saudiarabien, ökade sina försvarsutgifter.

Det är viktigt att notera att vapenproduktion och -försäljning är komplexa frågor som involverar många faktorer, inklusive geopolitik, nationell säkerhet och ekonomi. Vapenindustrin kan bidra till ekonomisk tillväxt och sysselsättning, men det finns också etiska och humanitära hänsyn att ta hänsyn till.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-01-25 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP