Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bör KD byta namn ?

Partiet representerar väldigt dåligt det Kristna budskapet.


Kan namnet Kaosdemokraterna (kd) passa ?




Fri vers av Fd stridspilot
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-25 20:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kanske Kärnkrafts-demokraterna
Vore än bättre och skulle upp
-skattas särskilt av den
heta Satan hin-self?
;)
2024-02-08

  ßluie VIP
Ta bort ett t?
2024-01-26

  Fd stridspilot
kokaindemokraterna ?
2024-01-26

    ej medlem längre
Karriärdemokraterna
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot