Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonljuset



Morgonljuset

lyser upp min väg

en ny dag randas.

Ännu en chans att

ställa allt till rätta.

Långsamt uppvaknande

ännu en dag.




Fri vers av mångubben
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-08-20 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångubben