Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM JAG FALLER SÖNDER

Om jag faller samman

faller jag i Dina händer

Om min kropp går sönder

är Du där när detta händer

Om allt störtar samman

är Du dock min borg, mitt värn

Exploderar allt

är det mot Dig som jag tar spjärn

 

LARZ GUSTAFSSON 30/1 2024

 

Därför tappar vi inte modet. Även om vår yttre människa bryts ner, förnyas vår inre människa dag för dag.

2 Korintierbrevet 4:16.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2024-01-30 07:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Tusende tack!
2024-01-30

  Vindsvala VIP
Din tillförsikt är din trygghet! "Gud tager vård om dig" Mycket bra!
2024-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP