Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var för sig, tillsammans

Meningar är ord

Efter varandra

Ord bildar meningar

Efter varandra

 

En ensam mening

Ryckt ur sitt sammanhang

Tappar sin helhet

Ett ensamt ord

Kanske inte kan

Förmedla någonting

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-01 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP