Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den omålade Samarkanden

Livet fortskrider

likt en snårig ospårad labyrint

älvan rider längs skogens rand

skogsrået dansar med älvorna utan sans 

 

I den strida forsen

bjuder Näckens violin spelande

in till kärlekens kelande

framtill labyrintens omålade Samarkand




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-01-31 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP