Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Israel/Palestina


Torkans Barn

 


Det finns en scen när terrorister vinner
Men det finns ingen scen för människans totala nederlag
Det finns mindre ljud än skrik när de inte kommer ur sin döda poesi
där torkade tårar är floder under saharas öken
Vi har alltid älskat kärlek
Men vad är kärlek när den är skelett
i jorden. Vi möts igen. Torkans barn. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-31 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP