Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Välgörande samt noggranna instruktioner är ofta nog av nöden, då det förekommer användande av saker vilka inte finns naturligt förekommande inom teatraliska förställningar. I tv-serien om detektiven H. Poirot används flertalet olika.


Då du använder dig av...




Då du använder
dig av lösmustasch,
är det viktigt

att avlägsna den
innan du har
för avsikt att

raka ansiktet. Efter
rakningen, om huden
vid anstrykandet av

handen, befinns vara
slät som en
len och slät

nyss gräddad pannkaka,
kan mustaschen appliceras
åter på platsen

under näsan. Där
den kan synas
även på håll.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-01 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP