Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fria tankar efter ett program med Magnus Uggla och hans dotter


Den blå zonens ofrivilliga utbrytbarhet

Den frapperande blå zonen

kändes frustrerande grå

så som den kalla stilla stranden

utan morgontimmens glimtar av ljus

 

ett sus av svalornas flyktiga vingslag

ljuder längs ladusprångens springor

inför åskmolnens regntyngda hinnor

 

lyckan återhämtar sig flämtande 

de oseende fönster immar 

vibrerande av tårarnas blöta sorg




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-02-01 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP