Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden o ondskan.

är det inte konstigt.
att döden o ondskan
inte vill släppa taget om mig.
är det inte bättre. att kärleken.
älskar mig.
kände att änglarna är omkring mig i dag.
då går alt bra.
jag o min syster dotter .
kan läsa folks tankar.
vi har kontakt med medier. av birgitta 2 1 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-02 12:47



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"jag o min syster dotter .
kan läsa folks tankar.
vi har kontakt med medier"

mystikens värld
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP