Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung odödlig själ

Renault’n kämpade i snömodden
Långtradare kusligt nära
Lindberg på stereon
Sökande själ i mörkret

Branne sa, din jävla tok
Körde du ändå
Va fan sa jag
Livet e en risk å en möjlighet
Behövde höra lite kloka ord
Över ett par flaskor Rioja
Branne skrattade å sa
Vi lär se gryningen
Bara jag når havet under dagen, sa jag

Stearinet rann
Hjärtan brann
Själar värmde varandra
Vänner som folk ber att få känna
En ormgrop av män å kvinnor
Av värme jag aldrig upplevt innan
Existensiella frågor
Strängar brast
På gitarr å i hjärta
Men alltid en famn
Som mötte
Med en kram å sa
Du e bra precis som du är
Å vi älskar dig
Precis som du är

När söndag eftermiddag kom
Satt jag ensam på klippan
Bland isflak
för min överlevnad
Saltet
Syret
Med vetskapen av mina vänners skratt
Av mitt beroende av havet





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-02-02 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP