Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En livsgivande rond

Dina fotspår spådde sanden

med följsamma steg

klev min längtan in i randen

av ungdomens ögon som neg

 

inför livets gåta framför sig

saknaden av förstånd

fanns ej när jag mötte dig

i en sista utmattande kärleksrond

 

sående den vilda havren

längs vägen med de sedan länge glömda kadavren

minnen i bokskogens alle'

den svaga havsbrisen skönjer aftonens soare'

 

de blygsamma förväntningarna blevo sand

där våra fotspår svepte fram skuggande hand i hand

 i land hos det konstgjorda ack så gåtfulla folket

i solket som lever i välljudande klang med varann

i fredens påhittade Samarkand  




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-03 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP