Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamt farväl

ser honom sova

hjärtats slag under huden

ett långsamt farväl




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-03 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP