Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luna nueva

Mina steg
följer
durspelets
toner

dansar
på månens
strålar

flätar
mitt hår
till en gunga

fäster den
vid stjärnorna

luna nueva




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-10 22:40



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Alitteration med verben följer-flätar-fäster ger ett sammanflätat flöde.
Sann lyrik i "hår till en gunga"
som fästs "vid stjärnorna".
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP