Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÅNGEN PÅ ZENDA

Visst ska allting vända

Till dess: Tristess...

Fången sitter på Zenda

och han är less

Solen skiner men vinden

blåser kall

Bottenhavet är toppen

i alla fall

 

Tiderna ska förändras

En ny dag gry

Fången som våndas på Zenda

måste fly

Ut, bort, att tala med någon

om himmelen

Åter bli eld och lågor

för Sanningen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/2 2024

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2024-02-04 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP