Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om våran själ


Jorden - en växtplats


JORDEN - EN VÄXTPLATS

Tänk om det är så
som vissa teoretiker säger
att jorden är en bra växtplats
för våra själar
allt är uträknat
in i minsta detalj
att månen är placerad
som en forskningsstation
för att ha koll
på oss små jordbor
att vi själva väljer
att komma tillbaka hit
det finns en del
som kommer ihåg
sina tidigare liv
här på jorden
en liten flicka i Indien
kunde namnge
hela sin tidigare familj
föräldrarna tog kontakt med de
och allihop trodde
på den sanningen
då hon kunde
berätta detaljer
tänk hur olika
våra länder är
på denna lilla glob
tänk om det är så
att vi faktiskt
har en själ
som blir kvar
när kroppen dött
så vars befinner vi oss då
innan vi väljer nästa liv
om själen är odödlig
kanske vi kommer
till en punkt
där vi slutar gå in i ny kropp
och bara är
ett med allt






Fri vers (Prosapoesi) av IknaImek VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-02-05 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IknaImek
IknaImek VIP