Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns många som är dumma i huvudet i Sverige

Det finns många som är dumma i huvudet i Sverige. Ska vi verkligen låta dem styra händelseutvecklingen och diktera villkoren?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-02-05 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så resonerar också Putin, Erdogan, Jiping och andra "starka män"
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP