Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappri 9

 

 

Bättre en glöd som

sakta pyr än en mila

som tar fyr  tänker

kolaren vakar dag och

natt över sitt levebröd




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-06 11:16



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Underfundigt och sant.
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP