Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi som varit med om och upplevt Sanningens oerhörda, frigörande kraft vet vad vi talar om.


SANNINGEN GÖR OSS FRIA

Sanningen gör oss fria

Lögnen förgör och förstör

Vänder vi oss mot Ljuset

lever vi fast vi dör

Sanningens namn är Jesus

Allsmäktig Gud och Far

Och genom evangelium

finns frälsning underbar

 

Sanningen gör oss fria

Dess signum jubel är

Guds Ord är ljus och sanning

Sanningen vann på korset

Det är vad Bibeln lär

Den kunde ej begravas

I seger den uppstod

Den som av synd förslavats

blir ren i Jesu blod

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/2 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2024-02-06 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP