Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tömd

 

jag har tappat sugen 

att göra mitt bästa 

kvar är inte ens 

good enough 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-07 08:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Påfyllning behövs! Men skriva är Du bra på!!
2024-02-22

  SpamPippiL VIP
Man är inte mer än människa.
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP