Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappri 11

 

Fettisdagsbulle

lyfter på locket lapar

i mig grädden spar

på mandelmassan i dess

mitt höjdpunkten äts upp sist

 

 

 

 

 

 
tungan cirklar runt

hennes mjälla bröst njuter

i fulla drag  spelar

med spetsen runt bröstvårtan

blir knottrig av välbehag

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-07 13:24



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Ja, bägge sakerna är ungefär lika smarriga :)
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP