Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en version på svenska av "Texture"; Poeter.se, 25/2-2015, och 5/10-2020. Den engelska versionen kommer alldeles efter den här.


Textur

Det här är bara en enkel text;
en textur som äger rum
en textil, som klär ett rum?




Övriga genrer av Olof Lagerhorn VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-09 10:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En text är som en vävnad i skrivandets rum, tänker jag när jag läser.
2024-02-09

    Sefarge VIP
Att texta eller icke texta
Är den skriv-stilta
frågan?
;)
2024-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP