Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är en sak att ha något att sörja över. Själv har jag ödet att skylla på. Försynen har givit mig de klotsar jag skulle bygga mitt liv med. Tyvärr har det varit såväl ris som ros. Men hade det varit enbart det ena, hade jag då ens saknat det andra?


Jagets utgrundliga väg genom skogen





Vardagens trista lunk existerar inte.
Det är dina egna känslor som avgör
om dagen eller görandet skall vara

ett utslag av tristess eller som en dans på rosor.
Du kan alltså välja själv hur du städar din trappa.
Med sorg i sinnet eller med en sång på dina läppar.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-02-10 13:07



Bookmark and Share


  karenina VIP
Kloka ord som många gånger är lättare att säga än göra.
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP