Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenskt lagom är alltid bäst

 

Den person som satsar på kärlek och sanning till 100 procent löper stor risk att bli utfryst och övergiven. För om alla människor skulle gå in för kärlek och sanning så brinnande övertygat så vore man ju tvungen att ändra på allting och hela världen, och det är ju inte möjligt. Nej för lagom är alltid bäst. Vi har det ju så tryggt och bra i Sverige. Nej folk som är sådana rebeller går inte umgås med, kom nu går vi till vår lagom kristna kyrka och avnjuter en lagom hänförd gudstänst. Öppna inte balkongdörren för man vet inte vad det kan leda till. Åh Gud vad underbart det är att leva ett lagom bra liv!
Det ska vara tryggt och säkert att vara svensk. Man ska inte utsätta sig för några risker som att till exempel prata med människor som man inte känner. De som är annorlunda är inte bra.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-02-10 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP