Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig pappa

Du var den som alltid fanns
med kärlek, kloka råd
och visdomsord

Din dörr stod alltid öppen
ditt hjärta likaså
med oändlig kärlek
humor och tålamod
förgyllde du våra liv

Du sade till oss
gråt ej när jag dör
ty min kärlek finns kvar
och jag vakar över er
vart än ni går

"xxxx Pappa P."




Fri vers (Fri form) av Jenny Larsson
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-02-11 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Larsson
Jenny Larsson