Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Blå horisont

Gråblå lite kylslagen vy
som värmer hjärtat ändå

Med sitt blånande ljus

Ett landskap
likt den vackraste
av drömmar

Tornar upp sig
böljande mjukt och lent
över kustlinjens snövita
fält

På andra sidan trygga viken







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-11 08:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt - både text och bild.
2024-02-11

  Kungskobran VIP
Fin bild och skön passande dikt.
Jag tittar ut genom köksfönstret i vår sommarstuga just nu och ser den isbelagda viken där man kan se ett ljus på andra sidan när det är mörkt. Plötsligt kommer en fyrhjuling körande på isen, ja då vågar man sig ut på den.
2024-02-11

  KYREUS of Sweden
Vackra Moder Natur.
2024-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP