Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRIDENS FARLED

Ingen storm kan utsläcka facklan

som flammar i pilgrimens bröst

Inget misslyckande, ingen vacklan

omintetgör Herrens tröst

Våra farkoster är osänkbara

Våra sinnen bevaras i frid

Andra farleder är otänkbara

än just den som bär hem, bortom tid

 

LARZ GUSTAFSSON 11/2 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-02-11 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP