Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ GÅR EN SÖNDAG MOT SITT SLUT

Så går en söndag mot sitt slut

Ännu en dag i Herrens gårdar

Han som har frälst mig, fört mig ut

Ja, Han som ständigt själavårdar

Och dröjer Han går vi snart in

i en välsignad vardagsvecka

Tack, Gud att jag får vara Din!

Du leder mig min sista sträcka

 

Tillsammans i vår Herres ljus

får jag och äkta hälften vandra

tills vi en dag i Faderns hus

ska prisa Honom med varandra

Inget kan skilja mig från Den

som är min herde och min frälsning

Han vägen är och sanningen

Det är min tro, det är min hälsning

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/2 2024

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-02-11 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP