Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett år utan dig

Tiden lindrar sorgen

Den som först var akut

Men minnena de lever

Och saknaden är stor

Ty fast det gått så många år

Sedan jag dig sist fick gratta

Är önskan att åter få göra det kvar

För i mitt hjärta bor du ännu

Min saknade älskade vän




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-13 06:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Saknaden är som störst när ensamheten gör sig påmind!
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP