Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har suttit i köket i 5 timmar i dag svårt att andas hatar den dåliga energin i huset o ondskan i huset . är glad för dom vänner jag har jag skall skriva senare berätta om ondskan kram birgitta


grattis till min son son

på din födelsedag.
i dag just nu är.
du ute o kör långtradare
jag vet inte verkligen var.
jag ger dig kärlek .
o healing på din dag.
vi satt o pratade i fredags.
du kommer alltid till mej.
när du har bekymmer.
du har växt upp hos mig-
han sa du farmor har.
lärt mig att familjen.
är det viktigaste i livet.
du kevin.angelica melvin..
har växt upp hos mig.
ni minna barn barn.
vi har läst sagor i hopp.
små bråkat när ni inte lydigt mig.
grattis kevin ringer dig .
din farmor birgita i dag 12 2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-12 13:24



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
orden som sprider familjevärme
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP