Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soft close

Skott!
Hugger till, mitt i kroppen.
Ett bett i mitten på ryggen, det spänner till.
Fy...

Vi hade soft close i förra köket
Det var från ikea, det var fula knoppar
med soft close.
Jag trodde inte att jag skulle flytta därifrån, eller…min kropp trodde att jag skulle fortsätta leva med
soft close

Jag ser mig som en person med dämpade luckor
Som möter upp mitt disträa liv.
Jag tillhör en annan klass! Jag tillhör folket som släpper luckorna.
Jag ska inte vara här.
Mitt liv är soft close!

PANG




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-12 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP