Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidomedveten

Oftast är jag lite väl medveten om var i en bok jag befinner mig.
Vilken sida, och än värre, hur många sidor som återstår.
Kontroll.
Med livet samma sak, om än bedrägligt.
Hur många sidor som återstår i livets bok vet man först i efterhand.
Om ens då.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-13 05:32



Bookmark and Share


  Tyst prosodi VIP
Som så ofta just så.
2024-02-13

    Sefarge VIP
Betänkelse berättande skrivet!
Att även minnas de nära o
kära,som lämnats
bakom och hur
deras liv till
sist blev?


2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP