Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BELÄGRINGSKRIGET

Belägringskriget pågår

med ännu mera snö

Men jag ser fram mot våren

med takdropp och med tö

Jag vill se tussilago

och sippor likaså

Belägringen ska brytas

och "Bore" måste gå

 

LARZ GUSTAFSSON 13/2 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-02-13 09:19



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Gott om man kan se ljusningen någonstans i fjärran. Våren är ju ändå på väg.
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP