Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sverige måste ha något slags komplex eftersom man hela tiden ska efterhärma USA.


NED MED ALLA HJÄRTANS DAG!

Vissa firar alla hjärtans dag

Det gör inte gumman min och jag

Amerikaniseringen har nått

ännu en nivå nu när vi fått

inympad i denna vår nation

ytterligare en tradition

som i USA är "Valetine's"

Men vad hittar man between the lines...?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/2 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-02-13 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP