Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en som också gör härlig frukost efter morgonmys


En naken karl

 

Jag vill ha

en naken karl uti min säng

 en riktigt varm och go en

så mjuk att krama, med kyssglad mun

som viskar att jag är vacker

med kärlek uti ögonen

och ljuvliga händer som lekfullt dansar

och njuter med mig

 

 

Jag vill ha

en naken karl uti min säng 

en supersexig en, en sån som ger pirr

uti både mage och småbyxa

som gör mig tokförälskad

och ger mig allt och sen ännu mer

men aldrig någonsin sviker

no matter what

då det är mig, bara mig

han älskar

 

 

Jag vill ha

en naken karl uti min säng

en snäll och bamsetrygg en

med massor av bus i sinnet

så att vi båda helt galet tokskrattar

ända tills tårar rinner

och hjärtat är fyllt

utav älskar-dig-glädje

 

 

Ja, jag vill ha

en naken karl uti min säng

en lyhörd en, stark och uthållig

som kan och vill

göra sin kvinna lycklig

en sån vill jag ha

en sån som Du

en riktig karlakarl att älska

 

 

"- så fort av med kläderna

stå inte bara där

kryp ned och värm mig" ber jag leende

 

(för jag är också naken) 

 

 

och jag vill ha Dig, nära mig, naken 

uti min säng

 

 

*

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-02-13 23:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Härlig!
2024-04-20

    Peter Söderqvist
En härlig rytm i din text.
Naket utlämnad önskan.
Jag gillar att du skriver djärvt.

2024-02-18

  siv birgitta.a. VIP
ja man kan vara glad om man hittar en karl o kan ha han kvar
2024-02-14

  alicja lappalainen VIP
"I Wanna Be Loved By You",Marilyn Monroe
:)
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP