Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad till att skriva min text, av att ha läst en text av poeten Alicia. Apropå att de istället för semla på semmeldagen, har en pennyslant i en pudding eller kaka i Manchester City. Hans storhet satt litet överallt i kroppen, jordgubben.


Moroten eller piskan?





Cellen han bodde
i Mandela, sades
mätte 1.5x1.5 meter,

vilket gjorde att han
fick böja sig
för den verkligheten

varje gång han
skulle sova, på
det stampade jordgolvet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-02-14 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP