Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guldkorset2024

mitt guldkors när jag dör..
skall min dotter dotter .
jennifer ha har jag sagt.
jag vill att hon skall bära det.
hon är lugn lik mig i mycket.
när hon var 6 år var hon.
med mig på mitt jobb på.
templargården iogt hus där jag jobbade.
vi stod utanför det 100 åriga huset.
ock jag lärde henne be.
att hennes syster som föddes -
med hjärtfel var med min dotter.
o hennes man i lund o opererade hennes lilla syster-
hon vara bara 6år då,
nu är hennes syster vuxen.
jag kommer i håg hur rädd jag var ,
när jag passa de hennes lilla syster
den förtvivlan jag kände .
jaa sånt är livet av birgitta13 2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-14 09:35



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
minnet och tankar på familjen
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP