Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

Ett sista spår regn 

Droppar blir till snöstjärnor

Kanske fryser vi 




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-15 06:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men fryser regnvattnet så gäller det att ha broddarna med sig på promenaden…
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP