Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vägra att utkämpa de maktgalna militärernas krig!


DESERTÖRERNA ÄR MINA HJÄLTAR

Desertörerna är mina hjältar

Och totalvägrarna likaså

Gjorde alla som de vore världen

en klart bättre plats att leva på

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2024-02-15 08:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Exakt, L. E-son.
Tack!
2024-02-15

    ej medlem längre
Strålande klarsyn. "Starka ledare" kräver underdåniga hjon. Utan dem, ingen makt.
2024-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP