Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Ord för det okända av Uljo


Ödets ironi

Allas tid är till slut förbi
det är ödets ironi
men minnet en tid finns kvar
hos alla du träffat i dina dar
och allt du gjort och det som finns på pränt
ord och stavelser som du böjt och bänt




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-15 09:11



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det där är en återkommande tanke som drabbar flera av oss. Blir någonting kvar av mitt verk i slutänden - tja...
2024-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP