Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort dikt om hur det kan kännas att leva med psykisk ohälsa


osynlig ohälsa

solen den skiner
tiden den rinner
det känns ljust just nu men allting brinner
skenet bedrar men ingen hinner
varför känns det tungt när allt försvinner
mitt yttre skiner medans mitt inre förbrinner
orden är klara men tankarna spinner




Fri vers (Modernistisk dikt) av Nathalie Ekelund
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-15 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie Ekelund