Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Totalvägra! Nöj dig inte med vapenfri tjänst ( d v s kompromiss). Totalvägra!


"KRISTNA" SOM BÄR VAPEN ÄR FÖRRÄDARE!

"Kristna" mördare

Hur hänger det ihop?

Du som blivit upplyft

ur fördärvets grop

lyfter du ditt vapen

mot en annan man?

Då ska du ej bli

en man som övervann

 

Vill du ha

en annans blod på dina händer?

Vill du släcka liv

eller få tända himlens bränder?

Ska du revoltera

mot din ungdoms Gud?

Ska du göra uppror

mot Hans femte bud?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-02-15 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP