Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kvällen väntar

Sökte värme
och ljus
i dimman
mellan
träd och hus

Under
gatlyktors
suddiga sken

Fann jag
allt värt att se
och lugnet
i det jag såg

Lite på distans
i färgen
skymningsblå





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-02-15 18:32



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... att njuta, att ta till sig ... helt nära intill!
2024-02-19

    Lena Staaf VIP
Lugnande text!
2024-02-16

  ULJO
Så fint skaldat
2024-02-16

  AlexRG8
Mycket bra, en rungande applåd
2024-02-15

  Kungskobran VIP
Så vackert,bokmärkes

2024-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP