Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har tidigare publicerat texten här på Poeter.se, den 22/11-2015, och den 22/7-2022. Direkt efter denna text följer en version på engelska. Texten är menad som en lättsam lek med tid och rum.


Nu ja, men sen' då?

I detta nu finns bara sen' och då,
två tänkta punkter i var sin vrå,
av ett fält där rum och tid fördrivs,
är förbi, nu, i samma stund som
detta skrivs.

När nu nyss var här hos oss,
men bara återfås mot beskrivning;
vad är det då det är?
Bäst att reklamera, redan nu,
både sen' och då, alltigenom två.




Övriga genrer av Olof Lagerhorn VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-16 12:08



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... "sen då"... ger pausen att dra in en munfull syre ... inte illa ...
2024-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt skrivet om tiden.
2024-02-16

    Sefarge VIP
Intressanta tids-aspekt
kullerbyttor. Då-tid kan
förändras till framtid
När man säger-Då
kommer det att
hända?
;)

2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP