Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon

Stödd i kupad hand
sneglar simmigt ut i svart,
och i ögons halva blick –
mellan Häggvik och Helenelund –
vaknar mannen tyst till liv.
Därute, under oljig slöja,
rusar i strimmor
minnet av en utdöd tid.




Fri vers av Under Radarn VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-16 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP