Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett uttorkat hav

Ett uttorkat hav
är nog endast ett hölje –
aldrig lär djupen se så ofarliga ut som då.
Djuphavsmonstren och korallreven
lär inte gå att urskilja från varandra
på ökenbottnen –
skrumpna och grå.
Och ovan ett gapande hål.
Sådant tänker jag på
när jag öser ur mina minnen.
Tröstande otäcka tankar!




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-16 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP