Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontakt

I samma stund som ordet snuddar vid mina läppar,
vidrör, kittlar, lämnar,
slår pupillerna ut.
Sedan ensam, övergiven.

I samma stund som ordet återvänder,
nedgnagt, svalt och utspottat,
slår trumhinnan in.
Sedan ensam, övergiven.

Men mellan ljudet och ekot finns en antydan
till kontakt
i fantasin, det sjukligt envisa hoppet
om just kontakt.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-14 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP