Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PATRIARKATET REGERAR!

Gud satte mannen att styra

I hemmet huvudet han är

Bort med den frätande syra

som feminismens signum bär!

Skapelsens ordning har fastlagts

av Gud som skapade oss

Mannen är huvudet i huset

Ett bålverk mot allehanda bloss

 

LARZ GUSTAFSSON 16/2 2024

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-02-16 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP