Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RESA

Visst

Man KAN tolka det som

"på resande fot"

Uppbrottsstämning

Provisoriets prägel

"Ska du ut och resa?"

frågade en hantverkare

som såg mina kläder på sängen

 

Och varje morgon

tar jag ned min skjorta från galgen

Ut

På nya uppdrag

Resans slutdestination nalkas

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/2 2024

 

"Dra genom landet med hast!", sa Herren till Arne Imsen.




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2024-02-17 06:50



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Vart är Du på väg?
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP